Mostrant els resultats de 1 a 3 de 3

19-09-2019 JORNADES EMPRENEDORIA, ECONOMIA SOCIAL I SOSTENIBLE

La gestió de les associacions: aspectes jurídics, comptables, fiscals i laborals. Experts ponents seleccionats per la Universitat de València exposaran les principals obligacions legals que afecten la gestió de les associacions, tant des del punt de vista jurídic com dels tràmits relatius a comptabilitat, fiscalitat i obligacions laborals.

03-05-2019 Yátova 9 de maig: Jornada Impuls Associacions de la Comarca Hoya de Buñol-Chiva

Jornada dirigida a les associacions de la comarca com actors fonamentals per al desenvolupament local. En aquesta jornada intervindran representants de diferents entitats públiques com la Generalitat, Consellería i Diputació axí com nombroses associacions de la Comarca de l'Hoya de Buñol - Chiva. Es tractaran temes com les noves línies de desenvolupament i innovació per a les associacions entre altres.

25-03-2019 29 de març Jornada Formació + Contratació a Yátova

Subvencions a la contractació i formació bonificada


Aprendràs com gestionar la formació bonificada, per als treballadors de la teua empresa i com contractar  a treballadors en condicions avantatjoses.

Aquesta jornada informativa tractarà sobre la formació a mesura per a les empreses (Formació Bonificada). A més s'informarà sobre subvencions disponibles en matèria de contractació de nous empleats.

T'esperem.

Inscripcions: adl@mchoya.es

Es realitzarà el Divendres 29 de Març a les 9.30 en l'edifici de la Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva, Avinguda del Doctor Peset Aleixandre, 46367 Yàtova, València.